TOP
 

       
Dr. Royal Raymond Rife

"End to All Diseases" - "Slut ´Med Alle Sygdomme"
skrev aviserne i 30'erne


 
• BRUG RIFE-METODEN TIL AT FORBEDRE SUNDHEDEN
 
Da Dr. Rife først opfandt sin maskine, var den kun designet til at dræbe patogener. I den seneste tid er mange mennesker begyndt at eksperimentere med at bruge Rife-teknologien for at se, om den ville hjælpe med at afgifte eller styrke funktionen af ​​forskellige organer og systemer. Der er ikke noget teoretisk grundlag, som vi kan hjælpe med at forklare hvorfor eller hvordan dette virker, men der er en masse eksperimentelle resultater, der understøtter, at det gør.

Forskning af Dr. Rife er videreført af andre videnskabsmænd - Hulda Clark, Dr. Beck, Dr. Lakhovski og andre. Takket være dem alle er biorezonantin medicin nu tilgængelig for alle, der ønsker at finde en naturlig og effektiv måde at løse sundhedsproblemer på. Vi håber, at Royal Raymond Rife en dag med rette vil blive anerkendt som et geni inden for moderne medicin. Indtil da er dens legendariske teknologi kun tilgængelig for dem, der er interesseret i at finde den.


Selvom det er helt lovligt for dyrlæger, der bruger det til at helbrede dyr, forbliver Rifes geniale terapi et tabu for konventionel medicin, fordi det bringer medicinalindustriens internationale monopol, som kontrollerer liv og død - de fleste mennesker på denne planet, i fare.


Alt, hvad vi ved i dag om Dr. Rife, stammer fra bogen Laine Berrys "The Cure That Worked".

I slutningen af ​​50'erne beviste nogle uafhængige forskere, der ikke kendte Dr. Rifes resultater, at kræft er en smitsom virussygdom, og at "kræft ikke bare er tumorvæv", men er en sygdom forårsaget af blodmikroorganismer.


Det ser nemlig ud til, at vi hver især bærer denne virus, men at den ikke forårsager tumorer, hvis kroppen ikke har nok toksiner, og det dødelige udfald kan skyldes eksponering for kemikalier, stråling, stress, dårlig immunitet eller dårlig immunitet, blodtal og lignende.

 

Forrige    • 15  Hvor kommer Dr. Rife-Frekvenserne fra?

.

Index    • Kontakt    • Finde mere på eNyt

 

 

00    01    02    03    04    05    06    07    08    09    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23

.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

TOP

 

 

Copyright and Responsible 2008-2024 © e-Nyt smba (cvr 29814546)