TOP
 

       
Dr. Royal Raymond Rife

"End to All Diseases" - "Slut ´Med Alle Sygdomme"
skrev aviserne i 30'erne


 
MODERNE VALIDERING AF DR. RIFE'S TEORIER – "THE DOUG COIL"
 

I 1990 var en opfinder ved navn Doug MacLean blevet meget syg af borreliose (fra flåt-bid). Han prøvede alle de konventionelle godkendte behandlinger for Lyme (Borrelia) fra det officielle medicinske samfund, men intet var effektivt til at slippe af med hans Lyme-sygdom. På det tidspunkt var Doug fuldstændig uvidende om Dr. Royal Rife eller hans arbejde. Nogen nævnte for ham, at de havde hørt noget om en fyr i Californien, der brugte frekvenser til at ødelægge patogener for mange år siden.

Uden at være klar over det duplicerede Doug Dr. Royal Rifes tilgang og resultater. Han købte et højeffektmikroskop, der var stærkt nok til at se de levende bakterier, der forårsager borreliose. Han havde ikke brug for et så kraftigt mikroskop som det, Rife byggede, fordi bakterier er meget større og lettere at se end vira. Han fik derefter prøver af de levende bakterier fra CDC og begyndte at udsætte dem for forskellige frekvenser ved hjælp af en lille magnetisk spole rundt om mikroskopet.

Da han havde bevist konceptet og fundet den korrekte frekvens til at dræbe bakterierne, byggede han en større maskine med en stor magnetisk spole til at behandle sig selv. Ved hjælp af sin maskine var han i stand til at slippe af med borreliose. Der er nu flere små producenter, der bygger maskine som den Doug byggede eller variationer deraf. Disse maskiner kaldes Doug Coils eller Pulsed Electromagnetic Field (PEMF/PMF/PMT) maskiner, fordi de bruger en stor elektromagnet og et pulserende magnetfelt til at producere vibrationen i den målrettede mikroorganisme. Det er lavfrekvente maskiner, der typisk kun går til omkring 2.000 Hz. For at se et faktisk interview med Doug, der diskuterer hans oplevelse, klik her Interview med Doug MacLean.

• ANDRE PULSERENDE MAGNETFELT APPARATER (PEMF/PMF/PMT)

Elecsystem  PMT3006  MAGNETO-MAX

 MAS  PULSATRON  VITAPULSE

 

Forrige    • 13  Begrænsninger ved Dr. Rife-Teknologi

.

Index    • Kontakt    • Finde mere på eNyt

 

 

00    01    02    03    04    05    06    07    08    09    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23

 

Juridisk ansvarsfraskrivelse

TOP

 

 

Copyright and Responsible 2008-2024 © e-Nyt smba (cvr 29814546)