TOP
 

       
Dr. Royal Raymond Rife

"End to All Diseases" - "Slut ´Med Alle Sygdomme"
skrev aviserne i 30'erne


 
BEGRÆNSNINGER VED DR. RIFE-TEKNOLOGI
 
Det smarte ved et egentligt Rife-system er, at RF-bærebølgen tillader signalet at trænge helt ind i hele kroppen, selv svært tilgængelige områder som indersiden af ​​organer, knogler og hjernen for at ødelægge mikroorganismer. Ulemperne er:


1) Du skal kende det nøjagtige patogen, du har at gøre med, og den nøjagtige frekvens, der vil få det pågældende patogen til at resonere sig selv ihjel.

2) Når patogenet dør, kan det frigive en række toksiner, der kan forårsage symptomer, hvis kroppen ikke er i stand til at fjerne dem hurtigt nok. Det kan afhjælpes ved reduktion af forskellige parametre i behandlingen.

 
 


Nasa Informationer

 
 

Når disse toksiner opstår, kaldes det Jarisch-Herxheimer-reaktionen eller forkortet Herx. Herx-reaktioner er ikke unikke for Dr. Rife. De kan også være forårsaget af antibiotika eller noget andet, der forårsager en hurtig død af patogener. Det kan være meget ubehageligt og i sjældne tilfælde dødeligt. Du skal passe på ikke at gå for hurtigt med at slå patogener ihjel i kroppen. Du skal også have en god detox-proces på plads, ellers kan du gøre mere skade end gavn, især med mennesker, der lider af kræft eller borrelia (lyme).

For mere information om vigtigheden af ​​detoxing, når du bruger en Rife-maskine, se: Detox for at reducere Herx.

 

Forrige    • 14  Brug af Dr. Rife-Metoden til at Forbedre Sundheden

.

Index    • Kontakt    • Finde mere på eNyt

 
 

00    01    02    03    04    05    06    07    08    09    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23

.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

TOP

 

 

Copyright and Responsible 2008-2024 © e-Nyt smba (cvr 29814546)